Underberga Ridanläggning

Verksamheten

Underberga Ridanläggning Skylt

Underberga Ridanläggning


Våren 2008 utvecklade vi vår verksamhet med att bygga nytt stall och ridhus. Resultatet blev Underberga Ridanläggning, en ny modern ridanläggning med ett stort fullservice stall, rymligt ridhus, fina hagar och en egen terrängbana.

Stallet har plats för 26 hästar med väl tilltagna biutrymmen, så som sadelkammare, matavdelning, tvättstuga, toalett och dusch samt utrymme för de små att leka vid. Ridhuset har en manege 20x60 och är luftig och ljus i sitt utförande. Byggnaden ligger även den i nära anslutning till både stall, hagar, terrängbana och av- och på lastning från transport.

Fler möjligheter
Vi kan nu ta emot fler utbildnings- och försäljningshästar, samt även ta emot "vanliga" inackorderingshästar, vilket vi inte haft plats för tidigare. Therese undervisar i både dressyr och hoppning, samt har terrängträningar på vår terrängbana under sommarsäsongen. Efter önskemål anordnas också hopp- och dressyrträningar samt kurser för andra tränare.


Mer informationFör mer information om stallplatser, träningar, ridhuskort etc. kontakta Therese på tel 073-310 71 11 eller skicka ett mail till therese@underberga.se.

Nyheter på Underberga Underberga ridanläggning 2020

(200312) Kalender - Viktig information angående Pay n' Jump den 14/3.